2011. október 12., szerda

Ki is ő??

Gackt Camui a furcsa neve ennek a gyönyörű embernek, vagy legalább is mindenki így ismeri. Az igazi neve tulajdonképpen ismeretlen. A japán rajongók gyakran hívják Gakutonak (ejtsd: Gakto) de mivel mi nem vagyunk japánok, hívjuk Gacktnak. 

Gackt azt nyilatkozta, hogy észak-Európában született, valahol Skandináviában, 1540ben, július negyedikén. Valójában Okinawában született, 1973ban. Interjúk és különböző tévés műsörök alatt azt állította, hogy 464 éves. Ezen kívül, azt állítja, hogy különleges képességei vannak, mint például az, hogy nagyon fejlett hatodik érzékkel rendelkezik, és, hogy bárkinél jobban képes hallani az összes pletykát, és a szellemek hangját is. Ez viszont alvási nehézségeket okoz neki, és kénytelen altatót szedni.

Gacchan, ahogy Hyde hívja, gyakran mondta, hogy mikor gyerek volt, megkockáztatta a halált. „Akkor történhetett, amikor hat éves voltam. Az óceánban úsztam, mikor hírtelen majdnem megfulladtam. Ehelyett, biztonságban voltam. Ez után az eset után jelentek meg a különleges képességeim is.”

Gackt szavai néha ellentmondanak egymásnak: azt állítja, hogy 464 éves, de gyakran mesélt az Okinawában töltött gyerekkoráról. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése