2011. október 12., szerda

Amiért tiszteletet érdemel és érthetően követel is magának

Egy másik ok, amiért tisztelni lehet Gacktot az, hogy nem csak egy egyszerű énekes, hanem dalszövegíró, (minden számát ő írta, és a zene is az ő keze munkáját dicséri.) Ezen kívül, számos hangszeren is játszik. Gackt természetesen nem csak egy énekes. Színész is. Az egyik leghíresebb filmje a Moon child, de ezen kívül játszott még például egy dráma/történelmi dokumentumfilmben, mely a Hero’s hero (A hős hőse) címet viseli. Gackt a narrátor szerepét is betölti, bemutatva a közönségnek színészi tehetségét és kellemes hangját is. 

A filmben egy 642 éves könyvtárost alakít, Gacktot. Vele együtt szerepel egy 14 éves lány, Ishida Mirai. Gacktnak az a dolga, hogy segítse a lányt az időutazásaiban, melyek három hős életét követik: Masamune Date (japán szamuráj), Napoleon és Albert Einstein. A filmben bemutatják a három hős energiáját, erejét, és életmódját. A film végén a Doomsday hallható, és rövid részleteket mutatnak be az Oasisból, a Vanillából és a Seki Rayból.

A három hős tulajdonképpen Gackt hőse, a film jelentése pedig az lehet, hogy Gackt, a hős, mesél nekik a saját hőseiről. Az utolsó dolog, amit Gackt mond a filmben a következő: És neked… vannak hőseid? Remélem ez a rövid beszámoló segített abban, hogy megszeresd ezt a nagyszerű embert. Ha egyszer a rabjává válsz, többet nem szabadulsz. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése